Acco’s Place 2010

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×
Welkom op Acco's Place de hobby fotograaf voor de Artiesten / Sterren.
Ik maak vele mooie foto's van diverse, CD Presentaties, Album Presentaties,
Benefietconcerten, Feesten en Partijen.
En dit doen wij allemaal ter promotie van de beginnende maar ook voor de
gevorderde artiesten, die al het een en ander hebben bereikt en het kost je niets en de foto's die wij maken zijn ook nog gratis aan te vragen.
 
Wilt u mij linken dan kunt u de banner hier onder gebruiken.
Nieuws: Binnenkort meer nieuws hier.
 

CD Presentatie van Jack Verduyn in Sophie's Choice te Kerkdriel.

 

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 

Hallo beste kijkers,

Zoals beloofd kunnen jullie hier de foto's van Arno Verduyn & Franky Falcon in concert with friends vinden. Veel kijkplezier.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 
Hallo jij daar,

We zijn bij de eerste CD presentatie van Yassine geweest, in het gezellige café “Ons Drieleke” te Kerkdriel. Het was een top middag en avond met diverse artiesten. Kijk zelf maar hoe gezellig het was.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 

 

Hoi trouwe bezoekers,

Het was weer een geweldig feestje bij de cd presentatie van Diana Dekkers. Ondanks de dichte mist waren er veel feestgangers naar “Sophie's Choice” gekomen. Waar we met z'n allen hebben kunnen genieten van alle artiesten. Kijk zelf maar naar de foto's.

Deel 1 <-> Deel 2

 

Hallo Mexico fans,

Je hebt even moeten wachten, maar hier zijn dan eindelijk de foto's van Mexico FM Mega Festijn. Het was daar weer helemaal toppie, met een heel scala van topartiesten en heel veel gezelligheid.

Deel 1 <-> Deel 2

 

Hallo beste kijkers,

We zijn bij de cd presentatie van Ron de Ridder geweest. Deze werd gehouden in “The Lodge” , het was er supergezellig met allemaal top artiesten. Nieuwsgierig geworden??? Hier zijn de foto's.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 

Hey jij…

Ben je bij de albumpresentatie van Petra van Gennip geweest, dan weet je dat het supergezellig was. Misschien sta je ook op de foto. En zoniet, dan toch veel kijkplezier.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 

Hoi trouwe kijkers,
Zondag hebben we de opening gehad van Café Ons Drieleke te Kerkdriel. Het was er misschien niet druk, maar oergezellig en een supersfeer. Het is zeker een aanrader en niet te vergeten 27 november de CD presentatie van de eigenaar zelf. Veel kijkplezier.

 Deel 1

 

Hallo feestgangers,

Het was weer eens beregezellig bij het Artiestengala in Udenhout. Het was een topdrukte en met een keur aan artiesten. Echt een superfeest. Bekijk hier de foto's en je mag ze er natuurlijk ook afhalen. Veel kijkplezier.

Deel1  <-> Deel 2 <-> Deel 3

 

Hallo kijkers,

Al is het alweer een week geleden. Hier zijn dan eindelijk de foto's van de accordeondag in Café/Zaal De Tien Deugden te Oss.

Deel 1

 

Hallo fans van William Burg,

Zoals degene die erbij waren al weten, was het een beregezellige avond die tot in de puntjes was verzorgt. Iedereen voelde zich een V.I.P. door de binnenkomst over de rode loper. Nieuwsgierig geworden? Hier zijn dan de foto's.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 

Hallo feestbeesten,
Zoals beloofd zijn hier de foto's van 25 september in Café/Zaal De Tien Deugden te Oss, waar het altijd gezellig is. Er waren diverse artiesten en alle aanwezigen werden verrast met een prachtige lasershow. Als je nieuwsgierig bent geworden….hier zijn de foto's.

Deel 1 <-> Deel 2

 

Hallo fans van Radio Mexico,

Het is een hele gezellige dag geweest met vele topartiesten. Je kunt op de foto's zien welke artiesten er allemaal zijn geweest.

Deel 1 <-> Deel 2

 

Hallo geduldige kijkers,

We hebben tijdens de kermis in Oss, een hele gezellige tijd gehad in Café / zaal De Tien Deugden. Met deze foto's kun je zien hoe gezellig het is geweest. Veel kijkplezier en reacties horen of lezen we graag.

Vrijdag      Deel 1 <-> Deel 2

Zaterdag
  Deel 3
<-> Deel 4

Zondag     Deel 5

Helaas zijn er geen foto's van maandag.

 

Hallo allemaal,

Jullie hebben even moeten wachten, maar hier zijn de foto's dan eindelijk…We vonden het een hele eer om hierbij aanwezig te zijn geweest. Het was ook reuze gezellig, en iedereen heeft ook echt genoten. Hier kun je de foto's bekijken, veel kijkplezier.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 <-> Deel 4 <-> Deel 5

 

Hallo fans van Henk Bernard,

Het was een supergezellige avond met allemaal topartiesten en een gezellige sfeer wij waren er ook bij en mochten meegenieten. Kijk hier voor de foto's.

Deel 1 <-> Deel 2

 

Hoi allemaal.

Jullie hebben allemaal even moeten wachten op de foto's, zodat ze allemaal tegelijk online zijn. Zoals jullie al weten gaat het natuurlijk over de supergezellige CD presentatie van Yosee. De flyer hebben we eens geruild met een foto. Er stonden ook weer een hele reeks topartiesten, deze zijn natuurlijk ook terug te vinden op de foto's. Ik hou je niet langer op …. Hier zijn ze dan …

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 

Hoi levenslied genieters,

Al hebben we geen foto's van de complete dag, toch wilden we de foto's die we wel hebben met jullie delen. Voor meer foto's kijk ook op www.charlysplace.nl Veel kijkplezier.

Deel 1

 

Training FietsCrossClub Oss

7 juni 2011

Deel 1 <-> Deel 2

 
Hallo feestgangers,Er is een volle bus vanuit Maastricht naar Volendam gekomen, en dat hebben ze daar geweten…Wat kunnen hun feesten…heel Café Motje op zijn kop. Met diverse  artiesten uit Maastricht en ook uit Utrecht. Nieuwsgierig geworden??? Hier kan je de foto's vinden. -> Deel 1 <-> Deel 2
 
 
CD Presentatie van Henry Damen 08-05-2011

Beste mensen eindelijk heb ik dan de foto's van de
CD Presentatie van Henry Damen online staan.

Het heeft even geduurd maar ook bij mij door de drukte heb ik het even op zijn beloop moeten laten.

Maar door het bekijken van de foto's kan je zeker zien waar wij deze dag van hebben genoten.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 
CD Presentatie Zanger Hannes.

 

Hilversum.

 

Deel 1 <-> Deel 2

 
Benefiet KWF Sofie's Choice

Ook Sofie's Choice heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het KWF 2011. Er stond een keur aan artiesten die er samen met ons een geweldig evenement van hebben gemaakt. Ook Huub Montano die er stond als Presentator was lekker op dreef geen overdreven woorden over de artiesten maar gewoon zoals het hoort vertellen wie er komt en dan die artiest zijn ding laten doen en dat werkt zoals het hoort.
En dat het gezellig was kan je zien op de vele foto's die ik heb gemaakt want het zijn er weer over de vijfhonderd dus je hebt wat te kijken zou ik zeggen nou veel plezier je kan ze vinden op de delen hier onder.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 <-> Deel 4 <-> Deel 5 <-> Deel 6

 
CD Presentatie van William Burg.

Mijn verhaal van deze dag volgt nog.

 

Foto's kan je hier vinden Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 <-> Deel 4

 

Hoi beste mensen.

Het was weer een gezellige avond, die top was georganiseerd met optredens van diverse artiesten, die er allemaal weer een superfeest van hebben gemaakt. Welke dat zijn kan je zien op de foto's. En dit alles werd op een leuke manier gepresenteerd door Ben Franswa. Al nieuwsgierig geworden? Ik hou je niet langer op, kijk maar op

 

Hallo feestgangers,

We hebben afgelopen vrijdag gezellig gefeest met zijn allen. Met diverse artiesten die allemaal hun uiterste best hebben gedaan voor de mensen die het wat minder hebben. De naam van het benefietconcert is echt super passend. Wil je weten hoe gezellig het is geweest, bekijk hier de foto's.

 

Hallo beste allemaal,
We hebben afgelopen zondag een super middag en avond gehad in Café Saint-Tropez te Rotterdam, tijdens de finale van de talentenjacht. En het waren alle 12 ook echt toptalenten. Die werden beoordeeld door een viertal juryleden, die weten waar ze het over hebben. Hier kun je de foto's vinden van deze dag.
–>
Deel 1 <-> Deel 2
 

Hallo gezellige kijkers.
We zijn in Rotterdam gaan kijken naar een talentenjacht in de gezellige Club Saint-Tropez. Er waren 6 artiesten aanwezig, waaronder Marty Kreté, Timothy, Annabel, Maickel, Peter en Akkie. Die werden beoordeeld door 3 deskundige juryleden en dat alles werd door een gezellige presentatrice aangekondigd. Marty Kreté, Timothy en Akkie zijn door naar de grote finale, welke wordt gehouden in Club Saint-Tropez te Rotterdam op 3 april. De foto's kan je vinden in twee delen.
Deel 1 <-> Deel 2
 

Hoi Feestneuzen:
Met carnaval hebben we zelfs ons vertrouwde Oeteldonk verlaten en zijn naar Kruikenstad gegaan, voor degene die het niet weten, Tilburg.
Bij het gezellige Café de Buurvrouw aangekomen, was het al behoorlijk druk. Er waren super live-artiesten waaronder Rodney Visser, Sylviah, Marco Meesters en Marty Kreté en tot slot John Visser als Peter Beense, dat klonk helemaal te gek en was nog lachen ook, wat wil je   nog meer. Wil je een beetje van de sfeer meegenieten, dat kun je doen door naar de foto's te kijken. Deel 1 <-> Deel 2
 

Ha Carnavalsvierders.
Zaterdag 5 maart, een gezellige carnavalsavond in Café Jalo's.
Met super optredens van Marty Kreté en Marco Meesters.
Hieronder vindt je de foto's waarop je zelf kan zien hoe gezellig het was.

 

 
Hoi Hoi beste vriendjes en Vriendinnekes.

Hier kan je de foto's vinden van het geweldige evenement de
DVD Presentatie van Carlos Donkers. Het was een geweldige ervaring die je moet hebben mee gemaakt wat kan die Carlos er een feest van maken zeg dat is niet in woorden uit te leggen je moet er echt bij zijn geweest. Je kan natuurlijk ook de foto's bekijken dan krijg je er misschien iets van mee van wat wij live hebben mee gemaakt.

de foto's kan je vinden bij de drie delen.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 
Hoi Hoi Vriendjes en Vriendinnekes hier kan je de foto's vinden van de verjaardag van Tom Netten die ik heb gemaakt we wilden ze eerst niet plaatsen en gewoon aan Tom geven maar de vraag was zo groot dat we hebben besloten ze toch te plaatsen en Tom en Riekie de orginele te brengen klik op de delen 

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 
Hoi Hoi Vrienden en Vriendinnen.
Hier zijn we dan eindelijk met de foto's van onze Eigen Karin Welsing.
Een top artieste die weet hoe je fans kan raken, door zelf doodziek te zijn en er toch staan voor je fans helemaal geweldig vind ik dit. Dat laat zien wat je waart bent Karin je bent een kanjer van de bovenste plank. Maar laten we de andere artiesten niet vergeten dat waren natuurlijk ook niet de minste, en nu kan ik hun namen hier wel allemaal op noemen maar ik zou zeggen kijk op de vele foto's bij mij hier maar ook bij mijn maatje van www.charlysplace.nl maar ook op de hyves van http://charlysplace.hyves.nl maar ook heb ik de photosisters zien lopen als je mijn foto's bekijkt zie je vanzelf wel wie er allemaal waren heel veel kijkplezier en tot een volgend keer.
Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel3
 
Hallo vriendjes en vriendinnekes.
Ik wilde even laten weten dat wij mijn maatje Charles van
www.charlysplace.nl en ik een clip aan het maken zijn voor Marty Kreté dat hebben we gedaan bij Feest Café de Buurvrouw ook hebben we daar wat mooie foto's gemaakt en die wil ik u hier laten zien dan kan u toch alvast wat zien van de clip opname door het bekijken van de foto's zie je een beetje wat voor plezier wij hebben gehad bij de buurvouw in Tilburg.

De foto's vind je HIER

 
Hoi Hoi Vriendjes en Vriendinnekes.
Hier zijn de foto's van het Hollands feest die we hebben gemaakt op 30-01-2011. Onze grote vriend Leon Basley was met zijn been in het gips toch weer een top artiest zonder iets af te doen aan de andere. Het was weer een top Middag/Avond met een drukte die we even niet meer hebben gehad. De artiesten waaronder Franky Falcon Sander Kwarten en Rinus Werrens waren helemaal top die gingen uit hun dak voor alle fans en liefhebbers van het Hollandse lied. Maar vergeet niet Jessica Malfait ook die was weer helemaal geweldig wat een stem heeft meid zeg. Toen was er weer de huis zanger ja ja Henry Damen, die was ook weer van de partij en ook hij was weer helemaal geweldig maar dat ben ik van hem gewend. Maar ook moet ik niet vergeten Zanger Jordan het is een zanger die ik nog niet zo lang ken maar moet toegeven dat ook hij en super geluid weet neer te zetten en dan bedoel ik niet het geluid als wat de geluids man neer zet maar het geluid dat uit zijn keel komt.
Ook was er een zangeres uit België waar ik zo de naam even niet van ken.
Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 <-> Deel 4
 
De CD Presentatie van Jack Kunkels zit er ook al weer op wat gaat de tijd toch snel hé. Veel te snel voor je het in de gaten hebt zit het er weer op en het was zo gezellig bij Jack in de fijne feestzaal Kerkzicht te Nuland met top artiesten die er weer een geweldig evenement van hebben gemaakt. We hadden zelfs een primeur een duet Tonny van Boxtel samen met Henry Damen ze zongen samen het lied ”met tranen in je ogen zie je niets” geweldig dat zoiets toch kan dan heb je leuke artiesten staan. De foto's die ik hier bij heb gemaakt kan je vinden in de vier delen hieronder.

Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 <-> Deel 4

 
Nou mensen het zit er weer op een avond die je niet snel zal vergeten als je er tenminste bij bent geweest. Trio Divo de naam ik weet niet waar die voor staat maar dat ze mee kunnen doen aan het grote toppers gebeuren weet ik toch wel heel erg zeker. Wat kunnen die mannen zigen helemaal geweldig waren ze het trio Johan Marco En Marty hebben het goed voor elkaar met hun stemmen zoals die bij elkaar passen. Ook hebben we kunnen genieten van Charelle die de Mexico talenten jacht heeft gewonnen wat kan die meid ook lekker zingen toppie. En dan de spring in het veld Wilbert ook hij was weer lekker op dreef mensen en wat te denken van de primeur die wij in de Brabanthallen hebben gekregen de carnaval's hit van Wilbert en Charelle die was ook helemaal te gek. Ja en wat moet ik zeggen over Leen Zijlmans je kan die vallen maar ook snel weer stijgen met deze man is het allemaal mogenlijk. Mario Veltman the dutch tenor het was voor het eerst dat ik hem live heb horen zingen ik kan niet anders zeggen dan een top zanger van formaat. Het geluid in handen van Bleu Flamingo was ook weer helemaal zoals je mag verwachten van die toppers. Stichting Vlinderkind als ook Stichting Debra kunnen trots zijn op het hele Trio Divo gebeuren dit was een geweldige prestatie van het trio waar men nog lang over zal na praten.
Zie de foto's Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 <-> Deel 4 <-> Deel 5 <-> Deel 6 <-> Deel 7
 
Het Grote Stralende Sterren Festival zit er weer op.
Mensen wat was het weer een geweldig feest.
Ik heb me laten vertellen dat het niet onder heeft gedaan  met vorig jaar, daar was ik dan niet bij maar als ik zo rond kijk zag het ber helemaal toppie uit. Ook was het een heel goed geregelde dag waar in niemand wat te klagen had.

 

Voor de foto's kijk je op de delen 1 tot en met 4
Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 <-> Deel 4

 
Ik wilde ook even laten zien dat we niet alleen maar foto's maken bij artiesten avonden maar dat we ook eens gezellig onder elkaar naar een pretpark toe gaan om er even lekker te relaxen. Dit keer was het weer eens de beurt aan de Efteling en dan wel de Winter Efteling wat weer helemaal geweldig was om te zien. Vele leuke foto's gemaakt die je hier kan vinden zo kan je zien dat we ook nog iets anders doen dan alleen maar met artiesten bezig zijn.
Winter Eftling -> Deel1 <-> Deel 2 <-> Deel 3 van de foto's.
 
Een hele mooie opkomst ondanks het hele slechte weer.
Overal was het spiegel glad maar toch zat het lekker vol.

Ik heb niet kunnen tellen hoeveel mensen er binnen waren
maar ik denk toch zeker meer dan 80 personen.

Maar het was super gezellig de artiesten wisten weer precies
voor elkaar te krijgen dan bijna de hele tijd de dansvloer vol stond.

Maar kijk rustig even rond op de diverse fotopagina's die je hier onder kunt vinden.

Ik denk dat Jack Kunkels en ook Stichting Dichter bij kleur terug kunnen kijken op weer net als vorig jaar een geslaagde middag/avond. Foto's kan je daar vinden -> Deel 1 <-> Deel 2 <-> Deel 3

 
 
 
 
 

 

   

Wil je mijn banner of logo op jou website plaatsen dan kan je deze gebruiken

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Speak Your Mind

*

css.php
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×